Zamów
Promocje
Masa szpachlowa Rigips Q1 Zaczyna wzmocniona włóknami 25kg paleta 48 szt
Masa szpachlowa Rigips Q1 Zaczyna wzmocniona włóknami 25kg paleta 48 szt

46,99 zł

Cena regularna: 54,49 zł

Najniższa cena: 54,49 zł

38,20 zł

Cena regularna: 44,30 zł

Najniższa cena: 44,30 zł
worek
Masa szpachlowa Rigips Q2-Q3 Kończy wzmocniona polimerami 25kg paleta 48 szt
Masa szpachlowa Rigips Q2-Q3 Kończy wzmocniona polimerami 25kg paleta 48 szt

51,00 zł

Cena regularna: 59,94 zł

Najniższa cena: 59,94 zł

41,46 zł

Cena regularna: 48,73 zł

Najniższa cena: 48,73 zł
worek
Piana montarzowa pistoletowa Goldflex 750 ml
Piana montarzowa pistoletowa Goldflex 750 ml

24,00 zł

Cena regularna: 28,81 zł

Najniższa cena: 28,81 zł

19,51 zł

Cena regularna: 23,42 zł

Najniższa cena: 23,42 zł
szt.
CN87 posadzka szybko twardniejąca 10-80 mm 25kg
CN87 posadzka szybko twardniejąca 10-80 mm 25kg

46,60 zł

Cena regularna: 51,55 zł

Najniższa cena: 51,55 zł

37,89 zł

Cena regularna: 41,91 zł

Najniższa cena: 41,91 zł
szt.
BIAŁY klej biały z włóknami do styropianu i zatapiania siatki 25kg
BIAŁY klej biały z włóknami do styropianu i zatapiania siatki 25kg

50,40 zł

Cena regularna: 55,29 zł

Najniższa cena: 55,29 zł

40,98 zł

Cena regularna: 44,95 zł

Najniższa cena: 44,95 zł
szt.
Floor 1000 posadzka cementowa 10-80 mm 25kg
Floor 1000 posadzka cementowa 10-80 mm 25kg

15,99 zł

Cena regularna: 20,85 zł

Najniższa cena: 20,85 zł

13,00 zł

Cena regularna: 16,95 zł

Najniższa cena: 16,95 zł
szt.
* KS122 klej do styropianu i siatki 25kg
* KS122 klej do styropianu i siatki 25kg

31,40 zł

Cena regularna: 33,00 zł

Najniższa cena: 33,00 zł

25,53 zł

Cena regularna: 26,83 zł

Najniższa cena: 26,83 zł
szt.
Superflex D24 elastyczna reaktywna mikrozaprawa uszczelniająca  24kg
Superflex D24 elastyczna reaktywna mikrozaprawa uszczelniająca 24kg

608,00 zł

Cena regularna: 683,44 zł

Najniższa cena: 608,00 zł

494,31 zł

Cena regularna: 555,64 zł

Najniższa cena: 494,31 zł
szt.
CM16 Elastyczna zaprawa klejąca "Flexible"  C2 TE  25kg MIKRO ŻEL
CM16 Elastyczna zaprawa klejąca "Flexible" C2 TE 25kg MIKRO ŻEL

46,72 zł

Cena regularna: 56,57 zł

Najniższa cena: 46,72 zł

37,98 zł

Cena regularna: 45,99 zł

Najniższa cena: 37,98 zł
szt.
Superflex 10 grubowarstwowa dwuskładnikowa masa bitumiczna 30l
Superflex 10 grubowarstwowa dwuskładnikowa masa bitumiczna 30l

390,00 zł

Cena regularna: 449,60 zł

Najniższa cena: 390,00 zł

317,07 zł

Cena regularna: 365,53 zł

Najniższa cena: 317,07 zł
szt.
UNIS klej do styropianu i siatki 25kg
UNIS klej do styropianu i siatki 25kg

27,00 zł

Cena regularna: 29,08 zł

Najniższa cena: 27,00 zł

21,95 zł

Cena regularna: 23,64 zł

Najniższa cena: 21,95 zł
szt.
824 ( Superflex D1 )  elastyczna jednoskładnikowa mikrozaprawa uszczelniająca 20kg
824 ( Superflex D1 ) elastyczna jednoskładnikowa mikrozaprawa uszczelniająca 20kg

240,37 zł

Cena regularna: 261,18 zł

Najniższa cena: 240,37 zł

195,42 zł

Cena regularna: 212,34 zł

Najniższa cena: 195,42 zł
szt.
Gres techniczny H200 GREY 30x30 G1 opakowanie 1,62m2
Gres techniczny H200 GREY 30x30 G1 opakowanie 1,62m2

39,60 zł

Cena regularna: 41,33 zł

Najniższa cena: 39,60 zł

32,20 zł

Cena regularna: 33,60 zł

Najniższa cena: 32,20 zł
m2
Gres techniczny N500 GRAPHITE 30x30 G1 opakowanie 1,62m2
Gres techniczny N500 GRAPHITE 30x30 G1 opakowanie 1,62m2

39,60 zł

Cena regularna: 42,30 zł

Najniższa cena: 39,60 zł

32,20 zł

Cena regularna: 34,39 zł

Najniższa cena: 32,20 zł
m2
TD325 tynk silikonowy 30kg 1,5mm KOLOROWY
TD325 tynk silikonowy 30kg 1,5mm KOLOROWY

184,00 zł

Cena regularna: 203,25 zł

Najniższa cena: 184,00 zł

149,59 zł

Cena regularna: 165,24 zł

Najniższa cena: 149,59 zł
KS112 klej do styropianu 25kg
KS112 klej do styropianu 25kg

23,50 zł

Cena regularna: 26,75 zł

Najniższa cena: 23,50 zł

19,11 zł

Cena regularna: 21,75 zł

Najniższa cena: 19,11 zł
szt.
UNIW klej do wełny i zatapiania siatki 25kg
UNIW klej do wełny i zatapiania siatki 25kg

30,70 zł

Cena regularna: 34,43 zł

Najniższa cena: 30,70 zł

24,96 zł

Cena regularna: 27,99 zł

Najniższa cena: 24,96 zł
szt.
* Klej poliuretanowy do styropianu 750ml
* Klej poliuretanowy do styropianu 750ml

34,50 zł

Cena regularna: 38,57 zł

Najniższa cena: 34,50 zł

28,05 zł

Cena regularna: 31,36 zł

Najniższa cena: 28,05 zł
szt.
TD325 tynk silikonowy 30kg 1,5mm biała baza
TD325 tynk silikonowy 30kg 1,5mm biała baza

184,00 zł

Cena regularna: 203,25 zł

Najniższa cena: 203,25 zł

149,59 zł

Cena regularna: 165,24 zł

Najniższa cena: 165,24 zł
szt.
* Wełna Fasadowa Rokcwool Frontrock Plus 12cm lambda 035 paleta 21,6m2
* Wełna Fasadowa Rokcwool Frontrock Plus 12cm lambda 035 paleta 21,6m2

61,99 zł

Cena regularna: 66,95 zł

Najniższa cena: 66,95 zł

50,40 zł

Cena regularna: 54,43 zł

Najniższa cena: 54,43 zł
m2
* Wełna Fasadowa Rokcwool Frontrock Plus 14cm lambda 035 paleta 19,2m2
* Wełna Fasadowa Rokcwool Frontrock Plus 14cm lambda 035 paleta 19,2m2

72,32 zł

Cena regularna: 78,11 zł

Najniższa cena: 61,60 zł

58,80 zł

Cena regularna: 63,50 zł

Najniższa cena: 50,08 zł
m2
* Wełna Fasadowa Rokcwool Frontrock Plus 15cm lambda 035 paleta 19,2m2
* Wełna Fasadowa Rokcwool Frontrock Plus 15cm lambda 035 paleta 19,2m2

77,49 zł

Cena regularna: 83,69 zł

Najniższa cena: 66,00 zł

63,00 zł

Cena regularna: 68,04 zł

Najniższa cena: 53,66 zł
m2
* Wełna Fasadowa Rokcwool Frontrock Plus 16cm lambda 035 paleta 14,4m2
* Wełna Fasadowa Rokcwool Frontrock Plus 16cm lambda 035 paleta 14,4m2

82,66 zł

Cena regularna: 89,27 zł

Najniższa cena: 70,40 zł

67,20 zł

Cena regularna: 72,58 zł

Najniższa cena: 57,24 zł
m2
* Wełna Fasadowa Rokcwool Frontrock Plus 18cm lambda 035 paleta 14,4m2
* Wełna Fasadowa Rokcwool Frontrock Plus 18cm lambda 035 paleta 14,4m2

92,99 zł

Cena regularna: 100,43 zł

Najniższa cena: 100,43 zł

75,60 zł

Cena regularna: 81,65 zł

Najniższa cena: 81,65 zł
m2
DF35 wełna mineralna w rolkach Climowool 10cm lambda 035 opakowanie 6,48m2
DF35 wełna mineralna w rolkach Climowool 10cm lambda 035 opakowanie 6,48m2

22,13 zł

Cena regularna: 24,80 zł

Najniższa cena: 18,15 zł

17,99 zł

Cena regularna: 20,16 zł

Najniższa cena: 14,76 zł
m2
DF35 wełna mineralna w rolkach Climowool 15cm lambda 035 opakowanie 4,32m2
DF35 wełna mineralna w rolkach Climowool 15cm lambda 035 opakowanie 4,32m2

33,20 zł

Cena regularna: 37,20 zł

Najniższa cena: 27,22 zł

26,99 zł

Cena regularna: 30,24 zł

Najniższa cena: 22,13 zł
m2
*  UNI MATA PLUS gr.10cm Lambda 038 paleta=241,92m2 rolka=10,08m2 wełna mineralna Isover
* UNI MATA PLUS gr.10cm Lambda 038 paleta=241,92m2 rolka=10,08m2 wełna mineralna Isover

19,67 zł

Cena regularna: 21,83 zł

Najniższa cena: 21,83 zł

15,99 zł

Cena regularna: 17,75 zł

Najniższa cena: 17,75 zł
m2
*  UNI MATA PLUS gr.15cm Lambda 038 paleta=172,8m2 rolka=7,2m2 wełna mineralna Isover
* UNI MATA PLUS gr.15cm Lambda 038 paleta=172,8m2 rolka=7,2m2 wełna mineralna Isover

28,28 zł

Cena regularna: 31,70 zł

Najniższa cena: 31,70 zł

22,99 zł

Cena regularna: 25,77 zł

Najniższa cena: 25,77 zł
m2
Gres płytka MILTON SZARY 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2
Gres płytka MILTON SZARY 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2

50,50 zł

Cena regularna: 69,77 zł

Najniższa cena: 69,77 zł

41,06 zł

Cena regularna: 56,72 zł

Najniższa cena: 56,72 zł
m2
Gres płytka MILTON GRAFIT 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2
Gres płytka MILTON GRAFIT 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2

50,50 zł

Cena regularna: 69,77 zł

Najniższa cena: 69,77 zł

41,06 zł

Cena regularna: 56,72 zł

Najniższa cena: 56,72 zł
m2
Gres płytka MILTON ORANGE 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2
Gres płytka MILTON ORANGE 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2

50,50 zł

Cena regularna: 69,77 zł

Najniższa cena: 69,77 zł

41,06 zł

Cena regularna: 56,72 zł

Najniższa cena: 56,72 zł
m2
Gres płytka MILTON BRĄZ 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2
Gres płytka MILTON BRĄZ 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2

50,50 zł

Cena regularna: 69,77 zł

Najniższa cena: 69,77 zł

41,06 zł

Cena regularna: 56,72 zł

Najniższa cena: 56,72 zł
m2
Gres płytka MILTON BEŻ 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2
Gres płytka MILTON BEŻ 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2

50,50 zł

Cena regularna: 69,77 zł

Najniższa cena: 69,77 zł

41,06 zł

Cena regularna: 56,72 zł

Najniższa cena: 56,72 zł
m2
Gres płytka stopnica MILTON SZARY 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2
Gres płytka stopnica MILTON SZARY 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2

50,50 zł

Cena regularna: 72,29 zł

Najniższa cena: 72,29 zł

41,06 zł

Cena regularna: 58,77 zł

Najniższa cena: 58,77 zł
m2
Gres płytka stopnica MILTON GRAFIT 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2
Gres płytka stopnica MILTON GRAFIT 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2

50,50 zł

Cena regularna: 72,29 zł

Najniższa cena: 72,29 zł

41,06 zł

Cena regularna: 58,77 zł

Najniższa cena: 58,77 zł
m2
Gres płytka stopnica MILTON ORANGE 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2
Gres płytka stopnica MILTON ORANGE 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2

50,50 zł

Cena regularna: 72,29 zł

Najniższa cena: 72,29 zł

41,06 zł

Cena regularna: 58,77 zł

Najniższa cena: 58,77 zł
m2
Gres płytka stopnica MILTON BRĄZ 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2
Gres płytka stopnica MILTON BRĄZ 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2

50,50 zł

Cena regularna: 72,29 zł

Najniższa cena: 72,29 zł

41,06 zł

Cena regularna: 58,77 zł

Najniższa cena: 58,77 zł
m2
Gres płytka stopnica MILTON BEŻ 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2
Gres płytka stopnica MILTON BEŻ 29,7X29,7 G1 opakowanie 1,32m2

50,50 zł

Cena regularna: 72,29 zł

Najniższa cena: 72,29 zł

41,06 zł

Cena regularna: 58,77 zł

Najniższa cena: 58,77 zł
m2
Gres techniczny płytka strukturalna  R400 BEIGE-BROWN 30x30 G1 opakowanie 1,62m2
Gres techniczny płytka strukturalna R400 BEIGE-BROWN 30x30 G1 opakowanie 1,62m2

36,00 zł

Cena regularna: 49,43 zł

Najniższa cena: 49,43 zł

29,27 zł

Cena regularna: 40,19 zł

Najniższa cena: 40,19 zł
m2
Gres techniczny stopnica R400 BEIGE-BROWN 30x30 G1 opakowanie 1,62m2
Gres techniczny stopnica R400 BEIGE-BROWN 30x30 G1 opakowanie 1,62m2

36,00 zł

Cena regularna: 49,43 zł

Najniższa cena: 49,43 zł

29,27 zł

Cena regularna: 40,19 zł

Najniższa cena: 40,19 zł
m2
Gres techniczny R400 BEIGE-BROWN 30x30 G1 opakowanie 1,62m2
Gres techniczny R400 BEIGE-BROWN 30x30 G1 opakowanie 1,62m2

36,00 zł

Cena regularna: 42,30 zł

Najniższa cena: 42,30 zł

29,27 zł

Cena regularna: 34,39 zł

Najniższa cena: 34,39 zł
m2
Gres techniczny stopnica N500 GRAPHITE 30x30 G1 opakowanie 1,62m2
Gres techniczny stopnica N500 GRAPHITE 30x30 G1 opakowanie 1,62m2

36,00 zł

Cena regularna: 49,43 zł

Najniższa cena: 49,43 zł

29,27 zł

Cena regularna: 40,19 zł

Najniższa cena: 40,19 zł
m2
Gres techniczny płytka strukturalna K300 DARK BEIGE 30x30 G1 opakowanie 1,62m2
Gres techniczny płytka strukturalna K300 DARK BEIGE 30x30 G1 opakowanie 1,62m2

36,00 zł

Cena regularna: 49,43 zł

Najniższa cena: 49,43 zł

29,27 zł

Cena regularna: 40,19 zł

Najniższa cena: 40,19 zł
m2
Gres techniczny stopnica K300 DARK BEIGE 30x30 G1 opakowanie 1,62m2
Gres techniczny stopnica K300 DARK BEIGE 30x30 G1 opakowanie 1,62m2

36,00 zł

Cena regularna: 49,43 zł

Najniższa cena: 49,43 zł

29,27 zł

Cena regularna: 40,19 zł

Najniższa cena: 40,19 zł
m2
Gres techniczny K300 DARK BEIGE 30x30 G1 opakowanie 1,62m2
Gres techniczny K300 DARK BEIGE 30x30 G1 opakowanie 1,62m2

36,00 zł

Cena regularna: 42,30 zł

Najniższa cena: 42,30 zł

29,27 zł

Cena regularna: 34,39 zł

Najniższa cena: 34,39 zł
m2
Gres techniczny płytka strukturalna H200 GREY 30x30 G1 opakowanie 1,62m2
Gres techniczny płytka strukturalna H200 GREY 30x30 G1 opakowanie 1,62m2

36,00 zł

Cena regularna: 49,43 zł

Najniższa cena: 49,43 zł

29,27 zł

Cena regularna: 40,19 zł

Najniższa cena: 40,19 zł
m2
Gres techniczny stopnica H200 GREY 30x30 G1 opakowanie 1,62m2
Gres techniczny stopnica H200 GREY 30x30 G1 opakowanie 1,62m2

36,00 zł

Cena regularna: 49,43 zł

Najniższa cena: 49,43 zł

29,27 zł

Cena regularna: 40,19 zł

Najniższa cena: 40,19 zł
m2
Nasi dostawcy
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

Polityka prywatności Sklepu Budohurt24 Materiały Budowlane Katowice
https://budohurt.pl
(„Sklep”)

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

Bogumiła Furtacz, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod firmą FURTACZ BOGUMIŁA BUDOHURT - MATERIAŁY BUDOWLANE, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 6251327902, nr REGON 276553340, Porcelanowa 60 Katowice 40-246.

Jeśli chcesz skontaktować się z nami w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych, napisz do nas na adres e-mail: budohurt@budohurt.pl.

TWOJE UPRAWNIENIA

Przysługuje Ci prawo żądania:

  • dostępu do Twoich danych osobowych, w tym uzyskania kopii Twoich danych (art. 15 RODO lub - jeśli ma to zastosowanie - art. 13 ust. 1 lit. f RODO),
  • ich sprostowania (art. 16 RODO),
  • usunięcia (art. 17 RODO),
  • ograniczenia przetwarzania (art. 18 RODO),
  • przeniesienia danych do innego administratora (art. 20 RODO).

A także prawo:

  • wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych:
    • z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania dotyczących Ciebie danych osobowych, opartego na art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. na realizowanych przez nas prawnie uzasadnionych interesach), w tym profilowania (art. 21 ust. 1 RODO);
    • jeżeli dane osobowe są przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego, w tym profilowania, w zakresie, w jakim przetwarzanie jest związane z takim marketingiem bezpośrednim (art. 21 ust. 2 RODO).

Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz skorzystać ze swoich praw. Sprzeciw w odniesieniu do wykorzystywania przez nas plików cookies (o których przeczytasz poniżej) możesz wyrazić zwłaszcza za pomocą odpowiednich ustawień przeglądarki.

Jeśli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

DANE OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ

Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje na temat przetwarzania Twoich danych w zależności od podejmowanych przez Ciebie działań.

1. Złożenie zamówienia w Sklepie - cz. 1

W jakim celu?
realizacja Twojego zamówienia
Na jakiej podstawie?
umowa sprzedaży (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) obowiązek prawny, związany z rachunkowością, zobowiązujący nas do przetwarzania Twoich danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
Jak długo?
przez okres obowiązywania wyżej wymienionej umowy do momentu wygaśnięcia ciążącego na nas obowiązku prawnego, związanego z rachunkowością
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości złożenia zamówienia

2. Złożenie zamówienia w Sklepie - cz. 2

W jakim celu?
dostosowanie Sklepu do potrzeb Użytkowników, a także polepszenie jakości świadczonych przez nas usług, dzięki opiniom wystawianym przez Kupujących za pośrednictwem serwisu do badania satysfakcji
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu Twoich danych w celu prowadzenia badań Twojej satysfakcji z naszych usług (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
jeśli nie wyrazisz swojej opinii - przez czas wynoszący 21 dni od dokonania przez Ciebie zakupu lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania; jeśli natomiast wyrazisz swoją opinię - do momentu jej usunięcia lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń - przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie uwzględnimy Twojej opinii dotyczącej naszego Sklepu w pracach nad jego dalszym rozwojem
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

3. Założenie konta w Sklepie

W jakim celu?
realizacja umowy o świadczenie usługi prowadzenia konta w Sklepie
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usług (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
do momentu, w którym konto zostanie usunięte przez Ciebie lub przez nas na Twoje żądanie
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości założenia konta i korzystania z jego funkcji, takich jak przeglądanie historii zamówień czy sprawdzenie statusu zamówienia

4. Nawiązanie z nami kontaktu (np. w celu zadania pytania)

W jakim celu?
obsługa Twoich zapytań lub zgłoszeń
Na jakiej podstawie?
umowa lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) – w przypadku gdy Twoje zapytanie lub zgłoszenie dotyczy umowy, której jesteśmy lub możemy być stroną nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu Twoich danych w celu prowadzenia z Tobą komunikacji (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) – jeżeli Twoje zapytanie lub zgłoszenie nie ma związku z umową
Jak długo?
przez czas trwania wiążącej nas umowy lub – jeśli umowa nie zostanie zawarta - do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji* do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji - lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziemy mieli możliwości udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie lub zgłoszenie
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

5. Ustawienia przeglądarki lub inne zbliżone działanie zezwalające na prowadzenie działań marketingowych

W jakim celu?
marketing bezpośredni, polegający na wyświetlaniu spersonalizowanych reklam
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Profilowanie” i „Pliki cookies” Polityki prywatności).
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do momentu wygaśnięcia ważności lub usunięcia przez Ciebie plików cookies, wykorzystywanych do celów marketingowych*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz otrzymywać sugestii produktów lub usług, którymi możesz być zainteresowany
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

6. Ustawienia przeglądarki lub inne zbliżone działanie zezwalające na prowadzenie działań analitycznych

W jakim celu?
analiza sposobu korzystania i poruszania się przez Ciebie po stronie internetowej Sklepu, celem dostosowania strony do potrzeb i zachowania Użytkowników
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Działania analityczne” i „Pliki cookies” Polityki prywatności)
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do momentu wygaśnięcia ważności lub usunięcia przez Ciebie plików cookies, wykorzystywanych do celów analitycznych*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie uwzględnimy Twoich preferencji dotyczących korzystania ze Sklepu w pracach nad jego rozwojem
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

7. Wyrażenie przez Ciebie zgody na otrzymywanie od nas treści marketingowych (np. informacji o ofertach specjalnych)

W jakim celu?
wysyłka informacji marketingowych, zwłaszcza ofert specjalnych
Na jakiej podstawie?
Twoja zgoda na nasze działania marketingowe (art. 6 ust. 1 lit. a RODO)
Jak długo?
do momentu wycofania przez Ciebie zgody – pamiętaj, w każdej chwili możesz wycofać zgodę. Przetwarzanie danych do momentu cofnięcia przez Ciebie zgody pozostaje zgodne z prawem.
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz otrzymywać naszych materiałów marketingowych, w tym informacji o naszych ofertach specjalnych

8. Subskrypcja newslettera

W jakim celu?
wysyłanie newslettera
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usługi wysyłki newslettera (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
do momentu, w którym wypiszesz się z naszego newslettera
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości otrzymywania informacji dotyczących Sklepu i naszych usług

9. Podjęcie działania lub zaniechanie mogące powodować powstanie roszczeń związanych ze Sklepem lub naszymi usługami

W jakim celu?
ustalenie, dochodzenie lub obrona ewentualnych roszczeń, związanych z zawartą umową lub świadczonymi usługami
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych osobowych we wskazanym powyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do upływu okresu przedawnienia roszczeń lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
brak możliwości ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

PUBLIKOWANIE DANYCH

Jeśli zdecydujesz się na opublikowanie komentarza, jego treść oraz Twój podpis będą widoczne dla innych użytkowników Sklepu.

Nie ujawniamy innym użytkownikom Twojego adresu e-mail – chyba że sam to zrobisz.

PROFILOWANIE

W ramach Sklepu dokonujemy profilowania – w odniesieniu do Ciebie będzie to miało miejsce, jeśli zezwolisz na takie działania. Profilowanie to polega na automatycznej ocenie, jakimi produktami lub usługami możesz być zainteresowany, wykorzystując do tego informacje o wyświetlanych przez Ciebie treściach. Dzięki temu, reklamy produktów lub usług wyświetlane w ramach usług internetowych, z których korzystasz, będą bardziej dostosowane do Ciebie i Twoich potrzeb.

Profilowanie, którego dokonujemy, nie skutkuje podejmowaniem decyzji wywołujących wobec Ciebie skutki prawne lub wpływających na Ciebie w podobnie istotny sposób.

DZIAŁANIA ANALITYCZNE

W ramach Sklepu prowadzimy działania analityczne, mające na celu zwiększenie jego intuicyjności i przystępności – w odniesieniu do Ciebie będzie to miało miejsce, jeśli zezwolisz na takie działania. W ramach analizy będziemy brać pod uwagę sposób, w jaki poruszasz się po Sklepie – a więc np. to, ile czasu spędzasz na danej podstronie, czy w które miejsca w Sklepie klikasz. Dzięki temu możemy dostosować układ i wygląd Sklepu oraz zamieszczane w nim treści do potrzeb Użytkowników.

BEZPIECZEŃSTWO DANYCH

Przetwarzając Twoje dane osobowe stosujemy środki organizacyjne i techniczne zgodne z właściwymi przepisami prawa, w tym stosujemy szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL.

PLIKI COOKIES

Nasz Sklep, jak większość witryn internetowych, korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek). Pliki te:

  • są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.);
  • nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia.

W tym Sklepie ciasteczka wykorzystywane są w celach:

  • statystycznych
  • marketingowych

Aby dowiedzieć się, jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w Twojej przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy Twojej przeglądarki. Z informacjami na ten temat możesz zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce. Ponadto odpowiednie wskazówki znajdziesz na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używasz:

Pliki cookies nie będą przetwarzane przez nas dłużej niż 15 minut od ostatniej wizyty w Sklepie.

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

  • usunąć pliki cookies,
  • blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości.

W takich przypadkach nie będziemy ich już dłużej przetwarzać.

Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Wikipedii.

USŁUGI ZEWNĘTRZNE / ODBIORCY DANYCH

Korzystamy z usług podmiotów zewnętrznych, które wspierają nas w prowadzeniu działalności. Powierzamy im do przetwarzania Twoje dane – podmioty te przetwarzają dane wyłącznie na nasze udokumentowane polecenie.

Poniżej znajdziesz listę odbiorców Twoich danych:

DZIAŁANIE ODBIORCY DANYCH PRZEKAZANIE DANYCH POZA UNIĘ EUROPEJSKĄ
każde działanie w związku ze Sklepem dostawca oprogramowania do prowadzenia sprzedaży nie ma miejsca
złożenie zamówienia w Sklepie podmiot dostarczający do Ciebie produkt – chyba że wybrałeś opcję odbioru osobistego nie ma miejsca
dostawca oprogramowania ułatwiającego prowadzenie działalności (np. oprogramowanie księgowe) nie ma miejsca
biuro rachunkowe nie ma miejsca
podmiot zapewniający system ratalny nie ma miejsca
skorzystanie z czatu online dostępnego w Sklepie podmiot dostarczający czat online dostępny w Sklepie nie ma miejsca
wzięcie udziału w badaniu satysfakcji z naszych usług lub produktów podmioty umożliwiające umieszczanie opinii o Sklepie lub produktach i ich porównywanie nie ma miejsca

A ponadto:

odpowiednie organy publiczne w zakresie, w jakim jesteśmy zobowiązani do udostępnienia im danych.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium